گوشت گاو

بادمجان ادویه جات ( انواع فلفل، زنجبیل،

دارچین، زیره، هل، آویشن، کاری، میخک، جوز هندی و .)

گوشت گوساله

عدس

خوراکی های کاذب مانند چیپس ، پفک و .
سوسیس کاکائو انواع سس ها (کچاپ، ماینز، فرانسوی، فلفل و .)
کالباس نسکافه انواع غذاهای شور و نمک سود مانند ماهی دودی
انواع ژامبون قهوه انواع فست فود (همبرگر، پیتزا و .)
آش دوغ چای سیاه انواع نوشابه و نوشیدنی های گازدار
آش سماغ آب جو خوراکی های دارای مواد نگهدارنده مانند انواع کنسروها، غذاهای آماده و .

ماست ترش

قره قروت

آنچه که موجب غلبه خلط سودا در بدن و بیماری های سوداوی می گردد:

استشمام بوی مواد شیمیایی مانند تینر، سفیدکننده، بنزین، نفت، ضد عفونی کننده ها، بوهای اسیدی مانند بوی سرکه، آب لیمو، ترشی ها و غیره
دود و گرد و غبار حضور در مکان های پر سر و صدا
دیدن صحنه های نفرت انگیز ظلم، جنایت، صحنه های جنسی حیوانی و انسانی، انواع موسیقی های حرام، تماشای چهره نامحرم و صحنه گناه، به شدت سودازا بوده و موجب بروز بیماری های جسمی و روانی از نوع غلبه سودا می گردد.

لازم به ذکر است که موز، خربزه، گردو، خرما و ادویه ها به دلیل تحریک کنندگی خلط

سودا در بعضی از افراد موجب بروزمشکلاتی می شود به ویژه مشکلات پوستی، خارش بدن و . بنابراین با وجودی که این مواد غذایی گرم هستند در خوردن این مواد غذایی نباید افراط کرد. تنها ادویه مجازنمک و زردچوبه است اما زیاده روی در کاربرد این دو ادویه ممنوع است.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها